Electro Mascom SRL

Comerializarea aparatelor de măsură, control,
ghidaj și de utomatizări industriale

Electro Mascom

Grupul SCHMERSAL oferă clienţilor săi cea mai mare gamă de aparate de comutaţie de siguranţăşi a sistemelor de la nivel mondial pentru protecţia vieţii umane şi maşinii.

SAFE SWITCHING ŞI MONITORIZARE 

Un program extraordinar de mare, de siguranţă, legat de prefabricate pentru monitorizarea poziţiei uşii de paza si non-contact de protecţie a zonelor periculoase şi a punctelor de pericol, precum şi de siguranţă pentru aparatele de comutare pentru aplicatiile speciale.

SAFE Signal Processing 

Module de siguranţă releu pentru diverse aplicaţii de tehnologie de securitate (de exemplu, pentru oprire de urgenţă şi de gardă de monitorizare uşi), precum şi centralizat, controloare programabile de siguranţă şi a sistemelor de teren descentralizate de autobuz, de exemplu, un concept modular pentru siguranţa cu funcţii de control pe maşinile mici.

schmersal-img5

Automation Technology 

Aparate de comutare pentru detectarea poziţiei mecanice în diferite domenii de aplicare, precum şi (siguranţă), senzori cu diferite principii de funcţionare; această secţiune în plus, include un program cuprinzător de comandă şi de semnalizare luminoasă.

DISPOZITIVE PENTRU EX ZONE

Include prefabricate, care pot fi folosite – în conformitate cu standardele armonizate – în zonele cu atmosfere potenţial explozive datorită prezenţei de gaz şi praf, de exemplu, switch-uri de poziţie, switch-uri de siguranţă şi de siguranţă cu senzori non-contact principiul de funcţionare.

 

LIFT SWITCHGEAR

Prefabricate de ascensor pentru diverse aplicaţii în groapă ax, ridica masina si camera masinii: podea şi fin-switch-uri de ajustare, pozitiv-break usa de contacte, switch-uri de poziţie, switch-uri magnetice, de la distanţă sisteme de alarmă, precum şi sistemul de lift USP ultrasunete de poziţionare.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi site-ul nostru www.electromascom.ro, care este în continuă extindere!
Cu cereri de ofertă, vă rugăm sa ne contactati cu încredere:
Oradea:
ing. Kulcsár Zsolt
Tel.: 0359/174-461, Fax: 0359/174-462, Mobil: 0726/289 870,
E-mail: kulcsarzs@electromascom.ro, office@electromascom.ro

Close Menu