Electro Mascom SRL

Comerializarea aparatelor de măsură, control,
ghidaj și de utomatizări industriale

Electro Mascom

Despre noi

STIMATE PARTENER!

Permiteţi-mi să vă salut în numele colectivului Electro Mascom SRL şi în câteva cuvinte să vă prezint activitatea noastră respectiv produsele comercializate de noi.

Electro Mascom SRL işi propune ca prin calitatea produselor şi seriozitatea în relaţia cu clientul să câştige o cotă cât mai mare din piaţa echipamentelor de aparatură şi instalaţii, de tipul tehnicii de măsurare, control-ghidaj şi a automatizărilor în industrie.

Prin furnizarea de soluţii complete , creşterea nivelului profesional, perfecţionarea continuă şi standardizarea modului de lucru, urmărim creşterea eficienţei şi a profitabilităţi – asigurând baza dezvoltarii viitoare pentru firmă, pentru fiecare angajat în parte cât şi pentru partenerii noştri de afaceri.

Pentru atingerea obiectivelor propuse ne vom baza pe elanul şi dorinţa de afirmare a celor tineri dar şi pe experienţa şi hotărârea de a menţine un standard înalt a celor mai în vârstă în condiţiile unor relaţii bazate pe respect şi încredere.

Ne bazăm de asemenea pe responsabilizarea fiecărui angajat, indemnându-i să se implice, să gasăească solutii, să-şi pună la încercare capacitatea şi să se bucure de realizările proprii. Obiectivul nostru este deservirea pieţei cu produse de înaltă calitate, în general produse de origine germană şi americană din domeniul tehnic al măsurării şi control-ghidaj destinate diferitelor domenii industriale.

În urma muncii conştiincioase şi insistente de 26 de ani reţeaua noastră comercială în domeniul măsurare şi control-ghidaj a intrat în rândul liderilor pieţei. Colaborăm cu peste 1200 de companii mari din întreaga Europa, deservirea clenţilor din depozitele proprii în suprafaţă de peste 15000 mp care se află în creştere continuă.

Pentru o asemenea realizare a fost nevoie de o pregătire şi dezvoltare profesională care se califică oriunde pe plan european. Suntem reprezentanţi ai producătorilor renumiţi din germania şi americana, respectiv comercializăm produsele de la cca. 90 de producători, în sistem en-gross şi en- detail.

Partenerii noştri sunt din următoarele domenii: industria naval, automotive, industria petrolieră, industria gazului, industria chimică, industria de apă şi canal, industria alimentară şi centrale de energie. Cele mai importante ar fi: Santierul Naval Damen Galati, Continental Automotive Products, Faist Mecatronic, Draxlmaier Automotive, Comau, Eberspracher Exhaust Technology, Sumiriko AVS Romania, SNTFC Depoul De Locomotive, MOL Romania Petroleum products, Chimcomplex, Azomures, Oltgroup, Donau Chem, Apemin Tusnad, Siemens, Eaton Electric, Ardealul, Europen Drinks, Arnos, Alka Co, MP Banesa-Paste, Goodmils Romania, Albrau Prod, Unicarm, Avicola Slobozia, Cafea Fortuna, Elit, Richter Gedeon, Transelectric, Electroputere, Nuclearelectrica (SNN), Electrocentrale Bucuresti, Strabag BMTI.

Domeniul principal de activitate al companiei noastre este comercializarea următoarelor produse: aparaturi şi sisteme industriale pentru măsurare şi control-ghidaj, cutii şi dulapuri rezistente la efectele mediului exterior, aparaturi electrice cu siguranţă la explozie, sisteme tehnice de iluminat pentru obiective industriale, cabluri pentru tehnică de ghidaj industrial, cabluri pentru transmiterea energiei electrice, cabluri pentru măsurare şi cabluri industriale speciale respectiv armături industriale.

Multe dintre aceste produse sunt în stocul nostru cu creştere continuă. Pe baza unui contract cadru ne angajăm pentru furnizare completă respectiv plasarea unui depozit la firma parteneră.

Mulţumită sistemului propriu logistic pentru toate produsele comercializate putem asigura un termen scurt de livrare în întreaga Europa.

Între planurile noastre de viitor este intensificarea activităţii de import în depozitele noastre din România, Croaţia, Slovacia şi Ungaria obţinând o parte semnificativă din piaţă şi formarea celui mai mare depozit de cabluri pentru măsurare şi control-ghidaj, din Europa Centrală, astfel să asigurăm Clienţilor noştri livrare rapidă şi eficientă pe termen lung.

 

Cu deosebită consideraţie:
Pócsik János
Director general

 

Close Menu